Vanavond is het voor Laura Tesoro en achttien andere kandidaten eindelijk zover. Dan is er de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2016, mét Belgische kandidaat. De kandidaten krijgen vanmiddag nog een derde en laatste kans om de hele show te doorlopen tijdens de familieshow. Vanavond is er dan de tweede halve finale en na afloop mogen de tien finalisten tekst en uitleg geven op de persconferentie, waarschijnlijk rond de klok van 23:30. Ze mogen dan ook hun (eerste of tweede) deel loten in de finale van overmorgen. Die startvolgorde kennen we morgen.

Derde generale repetitie
15:00 – 17:00 (120″)
LIVESHOW
21:00 – 23:05 (125″)
Persconferentie finalisten
Aansluitend

Er is geen tijdsverschil tussen Brussel en Stockholm. In de loop van de dag volgen er updates en vanavond zijn we er natuurlijk ook bij. Volg ons zeker via de social media, zodat je altijd op de hoogte bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.