Vandaag is het dé hoogdag van het jaar voor de liefhebber van het Eurovisie Songfestival. De finale van het 61ste Eurovisie Songfestival is nog maar enkele uren verwijderd van ons. De 26 finalisten krijgen geen tijd om uit te rusten, want ze moeten vanmiddag nog één keer repeteren tijdens de familieshow. Om 21:00 zal de finale starten en zullen bijna 200 miljoen mensen de show volgen. Na de liveshow mogen we de winnaar na één uur verwachten op de persconferentie, meteen ook de laatste activiteit van dit Eurovisie Songfestival. Een exact tijdstip is er niet bekend.

Derde generale repetitie
13:00 – 16:30
(210″)
LIVESHOW
21:00 – 00:30
(210″)
Persconferentie winnaar
Aansluitend

Er is geen tijdsverschil tussen Brussel en Stockholm. In de loop van de dag volgen er updates en vanavond zijn we er natuurlijk ook bij. Volg ons zeker via de social media, zodat je altijd op de hoogte bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.