Alle individuele repetities zijn geweest en met de openingsceremonie van gisterenavond achter ons is de competitie nu echt begonnen. De komende twee dagen zijn alle ogen gericht op de kandidaten van de tweede halve finale. Er zal vandaag al twee keer geoefend worden. De eerste keer in de vooravond voor de pers en de fans, de tweede keer 24 uur voor de liveshow. Dan is het al echt de halve finale voor de vakjury’s. Ook treden vanavond Frankrijk, Spanje en Zweden op tijdens de jury-uitzending. Een montage zal morgen gebruikt worden tijdens de halve finale.

Eerste generale repetitie
17:00 – 19:05 (125″)
Tweede generale repetitie (jury)
21:00 – 23:05 (125″)

Er is geen tijdsverschil tussen Brussel en Stockholm. In de loop van de dag volgen er updates en vanavond krijgt u een uitgebreid verslag en een analyse van de juryrepetitie in de Globe Arena. Volg ons zeker via de social media, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste gebeurtenissen in Stockholm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.