Met Albanië zijn we aangekomen bij de voorlaatste repetitie van deze vierde dag. We zien enkel Eneda op het podium, maar er zijn wel drie backing vocals meegekomen. Zij staan buiten het zicht. Een blauw/zwarte achtergrond krijgen we op de schermen te zien en tijdens het refrein kleurt alles goud. De vloer ziet er een beetje uit zoals stro. Vandaag draagt Eneda een casual outfit: een t-shirt, witte blazer en een legging van leer. De zang zit best goed bij “Fairytale”, maar je merkt dat ze niet meteen de sterkste zanger is van de regio. Met andere woorden: ze is geen Kaliopi.

“Fairytale” is een saaie inzending en in een nog saaiere setting, zelfs de saaiste setting die we tot nu toe hebben gezien, dreigt het nummer helemaal in te storten na het rockgeweld uit Georgië en de funk uit België. Neem daarbij nog eens een zangeres zonder personaliteit (of die het toch niet laat zien) en het resultaat is dat er dringend moet ingegrepen worden om de kastanjes nu nog uit het vuur te halen.

Eneda kwam in een relaxte sfeer aan in de Globe Arena: “We zijn hier sinds gisterenavond. Vandaag is het eindelijk de grote dag. Ik en het team kijken echt uit naar deze ervaring. Ik wil gewoon dat podium op en mijn lied tonen aan het publiek” zegt ze. “Het lied gaat over liefde. We willen het allemaal geven en allemaal krijgen. Liefde zal uiteindelijk alles overleven. Liefde zit vanbinnen” sluit ze af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.