De laatste repetitie van de dag is van Australië. Vorig jaar stonden ze meteen in de finale, maar dit jaar moeten ze hun plek verdienen. De act begint heel donker. Dami zit op een soort van pilaar met een grote jurk. Dat ziet er niet echt uit, maar eens ze van die pilaar afgaat klopt het wel en is het een knappe, witte jurk met veel glitter. We zien veel blauwe lichten die doorschieten. Op een gegeven moment swipet ze met een soort van touchscreen richting een man. Het ziet er allemaal futuristisch uit. In het begin klonk de zang niet zo sterk, maar naarmate de repetitie vorderde schoot Dami goed op gang.

Het optreden van Dami Im komt op dit moment nog niet echt over voor ons. Misschien komt dit wel door de jetlag, want Australië ligt niet meteen in de beurt van Stockholm. Een finaleplaats voor Dami Im en “Sound Of Silence” zit er zeker in en haar optreden in de halve finale is gewoon een formaliteit. Toch moeten ze nog flink oefenen om een plek in de top 10 te garanderen.

Dami Im nam al eerder deel aan een wedstrijd, X Factor, en won die toen ook: “Het is een rare fetish: ik hou van de druk die competities met zich meebrengen” Uiteraard heeft Dami Im de meeste kilometers afgelegd om naar Stockholm te komen. Ze is al enkele dagen hier, maar toch heeft ze nog best last van een jetlag. Ze ontmoette eerder ook Guy Sebastian en Conchita Wurst om hun ervaringen te horen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.