In maart was Poli Genova de laatste kandidate die haar nummer voor Stockholm naar buiten bracht. Nu, een kleine twee maanden later, staat ze overtuigend op het podium. De staging is haar echt op het lijf geschreven: een donkere setting met flashlights en blauwe/groene accenten. Ze staat alleen op het podium met een eenvoudig routinedansje. Aan het einde van het nummer zijn er vijf backing vocals die het nummer achter haar afsluiten. Ze draagt een zwarte jurk met verlichting. Ze werken ook met een man op aparte schermen die hetzelfde routinedansje doen.

Poli Genova is vandaag nog niet goed op dreef met haar stem. De verwachting is dat dit wel zal verbeteren, want in Dรผsseldorf en Sofia bewees ze dat ze wรฉl een stukje kan zingen. Het voordeel van de twijfel dus. Met “If Love Was A Crime” maakt Bulgarije een comeback die wel kan tellen. Het land haalde nog maar รฉรฉn keer de finale, in 2007, maar kan daar waarschijnlijk volgende week een tweede keer van maken.

Na haar deelname in 2011 en de presentatieklus van het jongerenfestival vorig jaar is ze voor de derde keer te vinden op een Songfestival: “Het is echt iets belangrijk voor mij. Ik heb een soort van dรฉjร  vu, maar ook weer niet volledig. Ik ben anders geworden, verstandiger en volwassener” zegt ze. Over haar nummer zegt ze het volgende: “Liefde is overal. Het is de grootste kracht die we hebben en het zal ons altijd redden!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.