Het is Finland, een buurland van Zweden, dat dit jaar de eerste halve finale zal openen en bijgevolg ook de eerste individuele repetitie krijgt. Sandhja start de dag met een blauwe jumpsuit met open rug. Ze begint haar nummer solo op het podium, maar als het eerste refrein start komen er vijf backing vocals tevoorschijn, gehuld in zwarte kleding. De achtergrond van “Sing It Away” bevat warme kleuren: oranje, rood en geel. De zangeres maakt gebruik van het hele, indrukwekkende podium. De zang zat goed, maar het is niet dat we vol verbazing naar de repetitie keken.

De tweede repetitiebeurt was qua zang een beetje minder en toen waren en roze/paarse/blauwe elementen te zien. Finland mag dan wel de eerste halve finale openen met een vrolijk nummer, het lijkt ons dat Sandhja voor een moeilijk opdracht staat om eventueel haar nummer nog eens in de finale te brengen. De halve finale openen is voor haar dus geen cadeau, want tegen het laatste liedje is “Sing It Away” compleet vergeten.

“Het is echt wel spannend om hier in Stockholm te zijn. Het is een grote stap om de familie van het Eurovisie Songfestival te vervoegen” zegt de zangeres vlak voor haar eerste repetitie in de Globe Arena. Sandhja gaf aan dat ze vandaag wel wat stemproblemen had, maar voor de rest ging alles prima. De Finse delegatie bevestigde ook dat de outfit die ze vandaag droeg ook de outfit volgende week zal zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.