Stockholm Live: Amir stelt teleur na eerste repetitie.

Frankrijk mocht na het diner voor de eerste keer repeteren op het podium. Net zoals alle andere landen is de eerste repetitie gesloten. Amir is ÊÊn van de topfavorieten. Hij begint in een blauwe setting met planeten op de achtergrond. Op de achtergrond zien we het refrein de tekst van het nummer. Amir klonk echt niet goed: hij zong er constant naast. De backing vocals zijn ook hier verborgen achter de schermen. Er zit wel potentieel in de act, maar nu kwam het gewoon nog niet. Het is allemaal vrij simpel en misschien hadden we gewoon meer verwacht van de Franse favoriet.

Ondertussen, tijdens deze repetitie, zijn de bookmakers meer geld gaan inzetten op Rusland en zakt Frankrijk verder weg. Een teken aan de wand? Waarschijnlijk wel, want deze gaan razendsnel reageren bij mindere reacties. Het was nu nog wel maar de eerste repetitie, maar hier moet echt nog wel gewerkt worden aan de zang van Amir. Op dit moment ziet er het dus niet naar uit dat we naar Parijs gaan in 2017.

Voor zijn eerste repetitie vertelde Amir het volgende: “Ik ben echt benieuwd om het podium te ontdekken. Ik ben er klaar voor!” Hij kwam gisteren aan en is positief over Stockholm: “Het is een mooie stad. Iedereen is ontspannen en vriendelijk. Het weer is hier ook goed” Over zijn favorietenrol: “Daar denk ik niet aan. Het belangrijkste is dat de mensen mijn liedje goed en leuk vinden”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.