Nicky Byrne uit Westlife ging enkele jaren geleden solo en doet nu mee aan het Eurovisie Songfestival. We zien een rood licht in het midden bij de start van het nummer, dat steeds feller wordt. De andere lichten zijn blauw gekleurd. Op het podium staan er ook een vrouwelijke backing, drummer, keyboard speler en gitarist. Er waren wat twijfels over zijn zang, maar het klinkt nu allemaal prima. Er zijn nog wel altijd kleine foutjes, die zou er tegen volgende week echt nog moeten uitwerken. De tweede oefenbeurt zijn er ook goud/gele kleuren toegevoegd, wat er een stuk beter uit ziet.

Met “Sunlight” stuurt Ierland wederom een matig popnummer naar het Eurovisie Songfestival. Ierland haalde tot op heden zeven keer de overwinning binnen en is daarmee alleen recordhouder. Een achtste keer zit er dit jaar duidelijk niet in, en het valt zelfs te betwijfelen of er een finaleplaats inzit voor Nicky Bryne. De puntengever van 2013, 2014 en 2015 moet ons duidelijk nog overtuigen.

Met Westlife heeft hij al eens eerder opgetreden in de Globe Arena. Toch voelt het helemaal anders deze keer. “Het is het een hele eer om hier te staan” zegt hij. Nu ligt de focus volledig op hem en is er minder plaats voor misstappen, omdat hij met Westlife nog vier anderen had om op terug te vallen. Het team is al sinds januari aan het oefenen: “Een gevaar, want dan kan je het ook beu worden”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.