Stockholm Live: Hovi schittert letterlijk op het podium.

0
1

Dat Hovi Star een extravagante zanger is wisten we al. Dat trekt hij ook door naar zijn optreden hier in Stockholm met een outfit vol Swarovski steentjes, inclusief handschoenen. In het begin zien we Hovi alleen, geprojecteerd op de grond. Daarna komen er twee acrobaten in glitterpakken op het podium in Ć©Ć©n hoepel. Doorheen het nummer maakt men intensief gebruik van die hoepel en bij de laatste opbouw zoemt de camera ook door de hoepel naar Hovi. Het lied werd door de IsraĆ«liĆ«r enorm goed gebracht. Enkel de laatste keer was wat minder. Toen kwam er ook veel vuurwerk aan de pas.

Vorig jaar bereikte IsraĆ«l na vier jaar nog eens de finale en kon daar zelfs negende eindigen met een redelijk kitscherig nummer. Dit jaar worden er ook weer enkele clichĆ©s bovengehaald, maar dat kan zeker bij dit nummer. De IsraĆ«lische setting is compleet en Ć©Ć©n van de beste die ze de laatste jaren gehad hebben. Een tweede finaleplaats op rij kan zeker volgens ons, en het is Hovi Star gegund. 

“Dit voelt echt geweldig. Ik kan het niet geloven dat ik hier ben!” vertelde Hovi voor zijn repetitie. Vandaag lag de focus vooral op zijn stem: “Het moet perfect zijn” zegt hij daarover. Over zijn dure outfit: “Mijn kleren zijn zo’n 25.000 euro waard en hebben 150.000 Swarovski stenen, van mijn schoenen tot aan mijn microfoon. Ik zei het vroeger al, dat als ik Eurovisie ging doen, het met Swarovski ging zijn!”

Onze beoordeling van de eerste repetitie van Israƫl:
Meer over Hovi Star kan je vinden in onze Destination Stockholm die we publiceerden over IsraĆ«l. De volgende repetitie van IsraĆ«l staat gepland op zaterdag 7 mei om 14:00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.