Stockholm Live: Francesca Michielin zit meteen juist.

0
1

Veel bloemen bij de Italiaanse setting. In het begin staat Francesca alleen op het podium. Naarmate het nummer vordert, komen er meer bloemen op het scherm. Ook bubbels en hartjes worden zichtbaar. We zien veel blauwe, gele en groene kleuren op het podium. Ook op de vloer special effects: zo zien we eerst water en daarna gras. De stem van Francesca zit meteen op punt, vanaf de eerste repetitie. Ook het camerawerk zit goed. In het perscentrum klonk een groot applaus na de eerste repetitie van Italiƫ. Het enige gevaar is dat de graphics te druk kunnen zijn, maar dat is persoonlijke smaak.

Italiƫ is het enige land van de Big Five dat de laatste jaren frequent weet te scoren. Dat komt omdat zij jaar na jaar goede inzendingen selecteren met een performer die zijn of haar mannetje weet te staan. Ook dit jaar lijkt het erop dat Italiƫ goed zou kunnen scoren. Wie weet is Francesca Michielin wel ƩƩn van de outsiders om het festival te winnen en het eindelijk eens naar Rome, Turijn of een andere stad in Italiƫ te halen.


Francesca kwam met de bus naar Stockholm: “We hielden tussenstop is zes steden en hielden wat straatconcerten. Zo heb ik ook ZoĆ« en Jamie-Lee ontmoet” vertelt ze. Ze is best wel zenuwachtig: “Ik heb niet goed geslapen vannacht. We zijn allemaal echt wel benieuwd en het is een grote eer om mijn land te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival” zegt ze vlak voor ze op het podium moest.

Onze beoordeling voor de eerste repetitie van Italiƫ:
Meer over Francesca Michielin kan je vinden in onze Destination Stockholm die we publiceerden over ItaliĆ«. De volgende repetitie van ItaliĆ« staat morgen gepland, op zondag 8 mei om 14:30.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.