Ook bij de Moldavische repetitie waren er problemen in het perscentrum om de inzending te horen. Beeld kregen we wel mee. Lidia begint alleen op het podium, maar naarmate het nummer verdergaat zien we een astronaut op het podium zoals in haar videoclip die ze enkele dagen geleden uitbracht. Ze dansen samen op het podium. Lydia draagt een bruine jurk, maar die kunnen we beter omschrijven als een jute zak. Bij de tweede oefenbeurt kregen we wel geluid, maar wat we hoorden wat niet al te best. Het nummer is, vandaag toch, veel te moeilijk voor haar. Misschien beterschap donderdag.

De astronaut brengt ons een beetje terug naar de Montenegrijnse inzending van “Igranka” uit 2013, dat toen de finale niet haalde. Dat zien we helaas voor Moldavië dit jaar opnieuw gebeuren. Lidia en haar astronaut maken amper gebruik van het podium. Dit mist niet een beetje, maar een heleboel. Met een goede act had finale nog mogelijk geweest, maar nu lijkt het kalf verdronken.

Lidia Isac wist te vertellen dat de performance op het podium gelijk zal zijn als dat in haar videoclip. Die werd opgenomen op plekken waar men hevig bezig met astrologie in Moldavië. Isac was verbaasd over de Globe Arena: “Het is zo groot en mooi!” De ‘astronaut’ die meegaat op het podium heet Iluri Ribac. Hij stond in 2013 al eens op het podium als danser voor Aliona Moon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.