Montenegro stuurde de afgelopen twee jaar traditionele Balkaninzendingen, maar wijkt dit jaar grondig van de norm af met Highway. We krijgen een donkere setting met zwarte, rode en blauwe kleuren. Op het podium krijg je ruis te zien, net zoals een tv die het niet meer doet. Ook staat er op het podium een vrouw en dat zullen we geweten hebben. De camera gaat meestal naar de vrouw en de act er rond en niet zoveel naar de groep. De zang kan je niet echt beoordelen: het is meer geschreeuw en gekrijs dat we horen. Dat kan bij dit nummer, maar toch is het niet altijd een pretje.

Met “The Real Thing” krijgen we de tweede rockinzending van de eerste halve finale, maar niet de beste van de twee. Het refrein van “The Real Thing” is in feite het slechtste aan het nummer en dat ga je toch meestal onthouden. Het lijkt ons dan ook enorm moeilijk dat Montenegro voor het derde jaar op rij een plek in de finale gaat halen, of er moeten nog wonderen gebeuren.

“Je gaat een zonnebril nodig hebben tijdens ons optreden” wist Marko Pesic te zeggen. Petar Tosic vult aan: “We zullen van elke minuut gaan genieten en ik hoop natuurlijk op het beste” doelend op een kwalificatie volgende week dinsdag vanuit de halve finale. Ze vertelden ook dat de act heel dynamisch is en vol met energie. “De lichten zullen onze energie volgen. Het gaat uniek worden!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.