Na de middagbreak kregen we Noorwegen als eerste repetitie. Agnete heeft dezelfde witte jurk aan als in de nationale finale. De grote box is wel verdwenen. In de plaats krijgen we nu een vrouwelijke danser die we ook in de videoclip kunnen zien. Zowel de danser als Agnete staan op een platform. Alles speelt zich af in een ijzig, donker decor met veel blauwe kleuren. De zang van Agnete is best oké, maar je merkt dat ze heel wat moeite moet doen om de hoge noot voor het laatste refrein te halen. Er zijn ook backing vocals, maar die zien we niet op het podium.

We geraken het niet eens hier. De ene zegt dat het plaatje volledig klopt, terwijl de andere het eerder als teleurstellend ervaart. De act klopt wel bij het nummer, maar het is ietwat aan de saaie en droge kant. Het nummer dat Noorwegen dit jaar aflevert, is wel weer van goede kwaliteit. Als ze nu nog wat zelfverzekerder op het podium staat, moet de finale halen voor Noorwegen geen probleem zijn.

Agnete stond de pers niet te woord. Head of Delegation Stig Karlsen kon wel iets zeggen: “We zijn blij dat het festival in ons buurland is. Zweden en Noorwegen hebben een speciale band” Hij vertelde ook dat de activiteiten fors zijn teruggedrongen voor Agnete: “Er zijn wat lichamelijke problemen opgedoken en daarom willen we ons ook volledig focussen op wat ze het liefste doet: optreden!” Er volgt dan ook geen persconferentie later vandaag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.