Stockholm Live: Barei kwetst zich… of toch niet?

Barei uit Spanje heeft vier backings meegenomen naar Stockholm. Net zoals in de videoclip valt ze op een gegeven moment op de grond en stopt de muziek. Iedereen dacht dat ze zich had gekwetst, maar het was gewoon ‘part of the plan’. Barei heeft een korte zilveren jurk aan, terwijl de backing vocals in zwart en zilver gekleed gaan. De setting heeft vrolijke kleuren. De stem van Barei was best oké, maar ze ging niet voluit. Het waren vooral de backing vocals die veel te hard stonden. Daar moet men in de viewing room nog lessen uit trekken tegen zondagmiddag, bij de tweede repetitie.

De Spaanse fans, die met veel zijn en heel fanatiek, wachten al jaren op een overwinning. En elk jaar denken ze dat het zover is. Wel, ook dit jaar zullen ze op hun honger blijven zitten, want dit gaat niet winnen. Wel is het zeker een verdienstelijke poging, en indien goed uitgevoerd kan dit wel eens verrassend hoog eindigen. Verrassend hoog in de zin van: ergens vanonder de top 10. Top 5 is te hoog gegrepen.

De hele delegatie staat als een blok achter Barei, de Spaanse kandidaat voor dit Eurovisie Songfestival. Iedereen dacht dat ze heel zenuwachtig was, maar ze kon het zelf relativeren in de kleedkamer: “Ik ben helemaal niet nerveus. Ik ben juist opgewonden en ik kan niet wachten om op dat podium te klimmen!” Barei was de laatste kandidate die vandaag moest repeteren op het podium in Stockholm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.