Na de break krijgen we een naakte Ivan te zien. Naakt op een scherm tegenover een wolf. Hijzelf heeft op het podium een wit jasje aan met een beige t-shirt. De Wit-Russen zetten zwaar in op graphics dit jaar met wolven op de achtergrond, die in rook opgaan. Er verschijnen ook drie wolven naast hem op het podium. Wederom geen echte, want dat is niet toegestaan. Er komen mensen op het scherm, die in een wolf veranderen. Ze werken met vooral donkere kleuren. De zang van Ivan is redelijk, maar springt er niet uit. Op het einde van het nummer gaat de zang ook achteruit.

De onoriginele song probeert men te compenseren met een indrukwekkende staging. Het probleem is dat men nu aan overkill doet. Te veel wolven, te veel lichten, te veel choreografie en te veel Ivan, want hij is op bijna elk scherm wel is te zien. De geprobeerde compensatie zorgt er misschien wel voor dat Wit-Rusland als tiende land doorgaat naar de finale, maar of het daar hoge ogen zal gooien?

“De grootste uitdaging voor mij is om te relaxen en te genieten” zegt Ivan aan het begin van zijn repetitie. “Je moet zoveel dingen onthouden tijdens je nummer, dus dat is echt wel een moeilijkheid voor mij”. Voor zijn repetitie deed de zanger heel mysterieus. Hij kwam binnen met een lange, zwarte cape die zijn gezicht bedekte. “Die sfeer wil ik ook creรซren tijdens mijn optreden hier in Stockholm!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.