De Litouwse delegatie heeft duidelijk gewerkt voor zijn tweede repetitie. Nu zien we gekleurde ballen die elkaar spatten op de schermen en dat ziet er veel beter uit dan tijdens de eerste repetitie van afgelopen woensdag. Er staat nog altijd een trampoline op het podium waar hij op een gegeven moment een salto op maakt. EΓ©n keer ging het wel mis en ging hij tegen de vlakte. Dat is dus opletten geblazen voor de jonge zanger. Donny Montell mocht drie keer oefenen en deed ook drie keer telkens iets anders. Ze zijn er duidelijk nog niet uit wat ze nu uiteindelijk gaan doen.

Na de allerlaatste plaats bij het debuut van Litouwen en nul punten besloot het land pas om in 1999 zijn tweede kandidaat te sturen. Het beste resultaat kwam er in 2006 met het omstreden “We Are The Winners” van LT United. Toen werd Litouwen zesde. Verder haalde Litouwen nooit meer de top 10 en zeven keer de finale van het Eurovisie Songfestival. Kan Donny Montell volgende week voor de achtste keer zorgen?

Een zelfverzekerde Donny Montell verscheen alleen op de persconferentie deze namiddag in Hovet. Hij prees zijn team: “Ik hou van mijn team. Ik ben zo blij dat we ook alles hebben kunnen regelen na de eerste repetitie” De veranderingen die zijn doorgevoerd zijn volledig naar wens: “We zijn terug in het spel!” Daarmee doelt hij op het feit dat hij het gevoel heeft dat Litouwen doorgaat naar de finale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.