Rykka uit Zwitserland viel ons vorige repetitie op, maar niet om goede redenen. Vandaag moeten we rond één ding toch onze mening herzien: het kapsel. De blauwe lokken zijn gebleven, maar zijn nu gestijld. Staat haar veel beter. Jammer is dat ze nog dezelfde lelijk outfit aanheeft. Tot daar de verbeteringen. De zang van Rykka is hetzelfde gebleven: goed, maar ook niets om over naar huis te schrijven. Zwitserland gaat het heel moeilijk hebben om zich te kwalificeren. Helaas zal ze waarschijnlijk mee gaan doen voor de plaatsen aan de onderkant van de ranglijst.

Het neutrale Zwitserland mocht de eerste editie organiseren in 1956 en won meteen met “Refrain” van Lys Assia. Ook in 1988 was het land de eindwinnaar met Céline Dion. Sinds de introductie van de halve finales heeft Zwitserland het moeilijk om te scoren. In 2005 werd het land nog eens achtste, maar daarna ging het bergaf. In totaal kon Zwitserland vier keer de finale bereiken. Een vijfde keer zit er dit jaar waarschijnlijk niet in.

Rykka was erg blij met haar tweede repetitie: “Het was geweldig om opnieuw op het podium te staan!” Op de persconferentie voegde de Head of Delegation daar nog aan toe: “Het was echt goed!” Rykka heeft ook wat ervaringen met de Aziatische wereld: “Ik heb de helft van mijn album voor mijn reis naar Azië opgenomen en de andere helft daarna. Ik heb daar zeker en vast lessen uit geleerd”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.