De eerste kandidaat voor het Junior Eurovisie Songfestival is bekend. Ze komt uit Albanië en heet Klesta Qehaja. Ze is tien jaar oud en zal het nummer “Besoj” brengen. Ze won de nationale finale van dertien andere kandidaten en werd door een speciale jury uitgekozen als beste van de avond. Ze zal Albanië vertegenwoordigen op het Junior Eurovisie Songfestival 2016 in Valletta, de hoofdstad van het eiland Malta, op zondag 20 november aanstaande.
Albanië debuteerde in 2012, maar werd toen roemloos laatste. Dan bleef Albanië twee jaar weg, maar vorig jaar maakte het land een comeback met Mishela Rapo en “Dambaje”. Zij werd vijfde met haar inzending.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Category

📰 Nieuws