Cyprus maakt comeback op Junior Eurovisie Songfestival 2016.

0
1
De nieuwsdienst van CyBC in Cyprus heeft laten weten dat er een Cypriotische kandidaat zal meedoen aan het Junior Eurovisie Songfestival 2016. Een vijfkoppige jury, bestaande uit drie volwassenen en twee kinderen, zal binnenkort binnenskamers bij CyBC een kandidaat en inzending kiezen voor het festival. Op 9 september worden de inschrijvingen daarvoor gesloten. Ook hun deelname aan het Eurovisie Songfestival 2017 in OekraĆÆne hebben ze ondertussen geconfirmeerd. 
Cyprus debuteerde op het eerste festival in 2003. Na 2009 gaven ze er de brui aan, om in 2014 nog eens terug te keren met Sophia Patsalides en “I pio omorfi mera”. De beste plek van Cyprus was een achtste plaats in zowel 2004 als 2006. In Hasselt moest het land verstek geven wegens beschuldigingen van plagiaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.