Geen Montenegro op Junior Eurovisie Songfestival 2016.

0
1
De Montenegrijnse omroep RTCG heeft in een statement laten weten dat het land in de Balkan geen kandidaat zal sturen naar het Junior Eurovisie Songfestival 2016. Daarmee volgt het land ook Slovenië en San Marino, die eerder deze zomer hun afzegging officieel maakten. Er is geen reden gegeven door de omroep, maar slechte resultaten en te duur zouden aan de basis liggen van de beslissing. De afgelopen twee jaar deed Montenegro wel mee aan het Junior Eurovisie Songfestival.
In 2014 debuteerde het land met Maša Vujadinović en Lejla Vulić. Met “Budi Dijete” eindigden ze veertiende. Vorig jaar deed Jana Mirković mee met “Oluja”. Zij werd dertiende voor Montenegro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.