Na het grote succes van Aminata Savadogo in 2015 en het bescheidenere resultaat van Justs Sirmais in 2016, keert Supernova ook in 2017 terug op de Letse televisie. Net zoals de afgelopen twee edities zal er op elke zondag in de maand februari een show zijn: twee voorrondes op 5 en 12 februari, een halve finale op 19 februari en de finale zal plaatsvinden op 26 februari. Zangeres en componisten kunnen zich vanaf vandaag inschrijven via de site van LTV en dat tot en met 28 oktober.

Na zes jaar van niet-kwalificeren besloot LTV om in 2015 het roer drastisch om te gooien met Supernova. Met succes dus: Aminata eindigde zesde in Wenen met “Love Injected”. Justs werd vijftiende afgelopen mei in Stockholm met “Heartbeat”. Letland won het festival in 2002.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.