Albanië kiest wederom zijn kandidaat en inzending voor het Eurovisie Songfestival 2017 via Festivali i Kënges. Dat heeft de omroep laten weten in een persbericht. Traditioneel zal eind december de finale van de competitie worden gehouden in het congresgebouw in Tirana. Op 10 en 11 oktober kunnen inzendingen binnen worden gebracht bij RTSH. Eind december volgt er dan de finale en waarschijnlijk nog twee halve finales. Het is de 55ste editie van de competitie.

Dit jaar haalde Albanië de finale niet met “Fairytale” van Eneda Tarifa. Ze eindigde als zestiende tijdens de tweede halve finale op achttien kandidaten. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.