De Duitse omroep ARD gaat opnieuw met jong talent werken voor hun nationale selectie. Daarmee keren ze terug naar de formule van 2010 tot en met 2012, toen Duitsland won en drie keer een top 10 kon versieren. Dertig jonge artiesten zullen uit een online selectie worden gekozen en verschijnen voor een jury. De vijf beste gaan door naar de finale op donderdag 9 februari in Keulen. Tim Bendzko, Florian Silbereisen en Lena, de recentste Duitse winnares zitten dan in de jury.

Barbara SchΓΆneberger zal voor het vierde jaar op rij de finale presenteren. De hele lading krijgt de naam “Eurovision Song Contest – Unser Song 2017” mee. Enkel de kijker zal beslissen en zal dat kunnen doen via television en de officiΓ«le Eurovision app. Duitsland zit in een negatieve spiraal op het festival en achtereenvolgend twee laatste plaatsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.