Na het succes van Amir afgelopen mei in Stockholm gaat France 2 opnieuw intern een artiest en lied kiezen voor de volgende editie in Kiev. Artiesten en componisten worden opgeroepen om iets in te sturen naar de omroep in Parijs.Tot en met 30 november kan er worden aangemeld bij France 2. De Franse inzending zal daarna gekozen worden en ten laatste op 10 maart heeft het ย comitรฉ een beslissing gemaakt. In maart mogen we dan ook de inzending van Frankrijk verwachten.

Na jaren van slechte resultaten eindigde Amir dit jaar op een mooie zesde plek in Stockholm met “J’ai Cherchรฉ”. Hij eindigde negende in de televoting en derde bij de vakjury. Het was het beste resultaat sinds 2002.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.