De Oostenrijkse omroep gaat opnieuw voor een interne selectie. Ook in 2014 opteerde ORF voor een interne selectie en dat bracht een overwinning in Kopenhagen op. Op uitzondering van 2014 werd er ieder jaar sinds 2011, toen het land na enkele jaren afwezigheid definitief terugkeerde naar het festival, via een nationale finale. Dat leverde wisselende successen op, maar ook een enorm beschamende laatste plaats en ‘nil points’ in eigen huis vorig jaar met The MakeMakes.

Dit jaar eindigde Zoë op een mooie dertiende plaats met “Loin d’ici”. De jury was niet geheel overtuigd en zette haar op een na voorlaatste in de ranking. De kijker daarentegen gaf haar een plek in de top 10, meer bepaald op de achtste plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.