De BBC gaat wederom een nationale selectie organiseren in 2017. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. Vanaf nu kunnen er inzendingen worden opgestuurd. Een panel, bestaande uit leden van OGAE UK en de Britse muziekindustrie, zullen de inzendingen beoordelen. Een onbekend aantal zal dan mogen deelnemen aan de nationale finale onder de noemer “Eurovision: You Decide”. Dit jaar werd de finale uitgezonden op BBC Four. De inschrijvingen sluiten op de eerste dag van november.

“Goed is niet goed genoeg. Geweldig is vereist” zegt Hugh Goldsmith. Hij is één van de mensen die de inzendingen zal beoordelen. Afgelopen festival eindigde op een teleurstellende 24ste plaats met “You’re Not Alone” van Joe & Jake. Toch blijft de BBC zijn plan van dit jaar verderzetten in 2017.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.