Cyprus stuurt George Michaelides naar Junior 2016. [UPDATE]

0
1
De comeback van Cyprus op het Junior Eurovisie Songfestival zal gemaakt worden door de 13-jarige George Michaelides. Dat heeft de nationale omroep CYBC laten weten. De jonge zanger heeft voor zijn altijd al veel op zijn palmares zijn, waaronder enkele competities in Cyprus en Duitsland. Ook speelde hij de rol van Charis in de musical Amanda en deed hij mee aan een nationale wedstrijd op televisie. Het volgende project is dus het jongerenfestival van de EBU.
Het nummer van Michaelides heet “Dance Floor” en zal op maandag 3 oktober naar buiten worden gebracht. Overigens heeft de persdienst van CYBC als eerste land laten weten dat ze zullen deelnemen aan het Junior Eurovisie Songfestival 2017 in een nog onbekend land.

[UPDATE 03/10 20:05] De inzending van Cyprus is officieel gepresenteerd tijdens het avondjournaal van de openbare omroep CYBC. Zoals eerder geweten heet het nummer “Dance Floor”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.