Oekra├»ne, het gastland van 2017, kiest op zaterdag 25 februari zijn inzending voor Kiev. Voorafgaand zullen er drie voorrondes worden gehouden: op 4, 11 en 18 februari. Vanaf heden kunnen er tickets besteld worden voor de shows. Wie interesse heeft, moet zo’n 6,5 tot 32 euro neerleggen voor een voorronde en 9 tot 53 euro voor de finale. Alle shows komen vanuit het Oktoberpaleis in Kiev. Twintig tot veertig inzendingen zullen deelnemen aan de selectie volgend jaar.

Ondertussen zijn de online inschrijvingen nog steeds open. Tot en met 15 januari kunnen er songs geupload worden en kan men stemmen. De jury tijdens de selectie bestaat uit Konstantin Meladze en Jamala, de recentste laureate van het festival. Tijdens de selectie hebben zowel de televoting als de vakjury elk de helft van de punten in handen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.