Vanavond is er in Armenië de derde en laatste aflevering met audities van Depi Evratesil. Wederom mogen 25 kandidaten kun kans wagen voor de zeskoppige jury in de studio. Enkel de kandidaten die drie of meer juryleden kunnen overtuigen mogen door naar de volgende fase van de competitie. Zowel in de eerste als in de tweede aflevering mochten er telkens twaalf kandidaten door naar de volgende fase. In die volgende fase zullen de juryleden fungeren als coaches.

In de jury zetelen Hayko Hakobyan (2007), Inga Arshaykan (2009, 2015), Anush Arshakyan (2009), Aram MP3 (2014), Essaï Altounian (2015) en Iveta Mukuchyan (2016). De presentatie ligt in handen van Gohar Gasparayan. De uitzending start om 20:15 onze tijd en is live te volgen via 1TV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.