Vanavond start in Armenië de zoektocht naar de nieuwe kandidaat voor het Eurovisie Songfestival. In tegenstelling tot afgelopen jaren geen interne keuzes, maar wel een uitgebreide talentenjacht onder de noemer Depi Evratesil. Een onbekend aantal kandidaten zal vanavond voor de jury een cover brengen van een bekend nummer. De jury, vol met voormalige kandidaten voor Armenië, zal beslissen wie er naar de volgende fase van de wedstrijd gaat en wie de show al in de eerste ronde moet verlaten.

In deze jury zetelen Hayko Hakobyan (2007), Inga Arshaykan (2009, 2015), Anush Arshakyan (2009), Aram MP3 (2014), Essaï Altounian (2015) en Iveta Mukuchyan (2016). De presentatie ligt in handen van Gohar Gasparayan. De uitzending start om 20:15 onze tijd en is live te volgen via 1TV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.