De audities in Armenië zijn voorbij en vanavond gaat de tweede fase van Depi Evratesil in. De zes juryleden zullen vanaf nu hun rol als coach opnemen en zullen kandidaten kiezen die ze gaan begeleiden. Het is niet bekend of er vanavond kandidaten afvallen. Wel staat vast dat er 37 kandidaten zijn door zijn naar de tweede ronde van de competitie. Uiteindelijk kan er natuurlijk maar één kandidaat worden gekozen voor het Eurovisie Songfestival 2017 in het Oekraïense Kiev.

Deze kandidaten zijn nog in de running: Aksel Baveyan, Albert Ghazaryan, Alexander Plato, Amalya Margaryan, Anna Danielyan, Anna Sedrakyan, Armenuhi Gasparyan, Artsvik, Artur Abgar, Diana Adamyan, Diana Dikovski, Egine, Gevorg Harutyunyan, Hasmik Shiroyan, Julieta Grigoryan, Karine Harutunyan, Kristina Avetisyan, Kristina Mangasaryan, Lilit Harutyunyan, Lyusin, Mariam Yevriyan, Marissan, Marta Kirakosyan, Mary Mheryan, Narine Jinanyan, Only Girls, Opera Viva, Payla Gevorgyan, Rob Avalyan, Saro Gevorgyan, Sona Dunoyan, Stepan Hovhannisyan, Syuzanna Melqonyan, Vahe Aleksanyan, Veronika Grigoryan, Yeva Kans, Zemfira Fridon

De juryleden/coaches zijn Hayko Hakobyan (2007), Inga Arshaykan (2009, 2015), Anush Arshakyan (2009), Aram MP3 (2014), Essaï Altounian (2015) en Iveta Mukuchyan (2016). De presentatie ligt in handen van Gohar Gasparayan. De uitzending start om 20:15 onze tijd en is live te volgen via 1TV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.