Depi Evratesil is nu bijna een volledige maand bezig en ondertussen maken van de 75 artiesten die in de eerste ronde verschenen nog een groot aantal van hen kans op het ticket naar Kiev. Vorige week konden zes kandidaten zich al plaatsen voor de derde ronde en vanavond kregen vijf nieuwe kandidaten ook een plek in die ronde. Het jurylid dat op het einde van de performance het snelste afdrukte, kreeg de zanger of zangeres in zijn of haar team. Ieder jurylid kan in totaal vier kandidaten kiezen.

Naar derde ronde Depi Evratesil (tussen haakjes al eerder geplaatst)
Team Anush: Stepan Hovhannisyan
Team Aram: JuJo (Lucy, Saro Gevorgyan)
Team Essaï: Artsvik (Opera Viva)
Team Hayko: Anna Danielyan (Egine)
Team Inga: (Syuzana Melqonyan)
Team Iveta: Vahe Alexanyan (Christina Mangasaryan)

Payla Gevorgyan, Marissa, Albert Ghazaryan en Armenuhi Gasparyan werden niet gekozen en zijn uitgeschakeld. Het jurypanel bestaat volledig uit oud-kandidaten: Hayko Hakobyan (2007), Inga Arshaykan (2009, 2015), Anush Arshakyan (2009), Aram MP3 (2014), Essaï Altounian (2015) en Iveta Mukuchyan (2016). Volgende week is er het vervolg van Depi Evratesil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.