Komende vrijdag, op 21 oktober, zal de Cypriotische omroep CyBC de naam lossen van de artiest die het land zal vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2017. Dat heeft de delegatieleider van het land, Klitos Klitou, laten weten op de sociale media. Bij zijn mededeling staat er ook een foto van een mannelijk silhouette, wat doet vermoeden dat het om een man gaat. De namen van Loukas Giorkas (Griekenland 2011) en Andreas Leontas, de recentste winnaar van X Factor, doen de ronde.

Als er geen ander land Cyprus voor is, kennen we vrijdag de eerste kandidaat voor Kiev. Nederland zou deze maand ook de naam voor het komende Eurovisie Songfestival lossen, maar er is nog geen nieuws van Hilversum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.