In Armenië is het vanavond de laatste aflevering van de tweede ronde in Depi Evratesil. Tien kandidaten zullen vanavond aantreden en de kans dat een kandidaat doorgaat is groot. Er moeten namelijk nog acht plekken worden ingevuld voor de volgende ronde. De teams van Anush Arshakyan en Aram MP3 zijn compleet, maar Essaï, Hayko, Inga en Ivetta missen nog enkele kandidaten. Ze kunnen een kandidaat binnenhalen om op het einde als eerste af te drukken.

Deze kandidaten verschijnen vanavond: Aksel Baveyan, Amalya Margaryan, Gevorg Harutyunyan, Karine Harutunyan, Mariam Yevriyan, Narine Jinanyan, Only Girls, Sona Dunoyan, Yeva Kans, Zemfira Fridon

De afgelopen drie weken werden er respectievelijk zes, vijf en vijf kandidaten gekozen voor de derde ronde. De juryleden/coaches zijn Hayko Hakobyan (2007), Inga Arshaykan (2009, 2015), Anush Arshakyan (2009), Aram MP3 (2014), Essaï Altounian (2015) en Iveta Mukuchyan (2016). De presentatie ligt in handen van Gohar Gasparayan. De uitzending start om 20:15 onze tijd en is live te volgen via 1TV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.