De zes teams van Depi Evratasil zijn compleet. Vanavond was er de laatste aflevering van de tweede ronde en konden acht kandidaten zich nog van een plek verzekeren in die volgende ronde. Aan het einde van hun performance drukte een jurylid voor hem of haar af en kwam de kandidaat in het team van het jurylid terecht. Volgende week beginnen de verdere eliminaties in de derde ronde van Depi Evratesil. Hoe die derde ronde exact gaat is op dit moment nog niet bekend.

Naar derde ronde Depi Evratesil (tussen haakjes al eerder geplaatst)
Team Anush: (Alexander Plato, Anna Sedrakyan, Marta Kirakosyan, Stepan Hovhannisyan)
Team Aram: (JuJo, Lilit Harutyunyan, Lucy, Saro Gevorgyan)
Team Essaï: Marissa, Only Girls (Artsvik, Opera Viva)
Team Hayko: Amalya Margaryan, Eva Kans (Anna Danielyan, Egine)
Team Inga: Gevorg Harutyunyan, Karine Harutunyan, Narine Jinanyan (Syuzana Melqonyan)
Team Iveta: Sona Dunoyan (Christina Mangasaryan, Hasmik Shiroyan, Vahe Alexanyan)

Aksel Baveyan en Zemfira Fridon werden uitgeschakeld. Essaï Altounian kwam nog één kandidaat te kort en kon nog kiezen uit de afvallers van de tweede ronde. Hij koos voor Marissa. Het jurypanel bestaat volledig uit oud-kandidaten: Hayko Hakobyan (2007), Inga Arshaykan (2009, 2015), Anush Arshakyan (2009), Aram MP3 (2014), Essaï Altounian (2015) en Iveta Mukuchyan (2016). Volgende week is er weer een aflevering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.