Er zijn nog maar twaalf kandidaten in de race om Armenië te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2017. Vandaag namen twaalf kandidaten het tegen elkaar op in zes duels. Elk jurylid had twee kandidaten tegen elkaar gezet en slechts één iemand kon verder naar de volgende ronde. Daar nemen de winnaars van vanavond het op tegen de winnaars van vorige week uit hetzelfde team. Zo blijven er in de finale naar verwachting nog zes kandidaten over.

Resultaten tweede battleronde Depi Evratesil (winnaar = vet gezet, tussen haakjes winnaar vorige week)
Team Anush: Alexander Plato vs Anna Sedrakyan (Marta)
Team Aram: Jujo vs Lilit Harutyunyan (Lucy)
Team Hayko: Egine vs Yeva Kans (Anna Danielyan)
Team Inga: Narine Jinanyan vs Syuzanna Melqonyan (Gevorg Harutyunyan)
Team Iveta: Sona Dunoyan vs Vahe Aleksanyan (Hasmik Shiroyan)
Team Essaï: Marissa vs Opera Viva (Artsvik)

Het jurypanel bestaat volledig uit oud-kandidaten: Hayko Hakobyan (2007), Inga Arshaykan (2009, 2015), Anush Arshakyan (2009), Aram MP3 (2014), Essaï Altounian (2015) en Iveta Mukuchyan (2016). Volgende week is er weer een aflevering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.