De Litouwse omroep heeft meer details vrijgegeven over de nationale selectie voor Kiev. Volgende week zaterdag begint de omroep met een reeks van tien uitzendingen. In de eerste ronde (vier uitzendingen) zullen 51 artiesten deelnemen aan de show. 12 of 13 artiesten doen mee aan een uitzending en per show gaan er 5 kandidaten door. Hoe de tweede en verdere rondes gaan verlopen is nog niet bekend. De nationale omroep van Litouwen maakte ook de namen bekend die zullen deelnemen.

De 51 kandidaten in Litouwen zijn de volgende: Aistė Pilvelytė, Alanas ChoÅ”nau, Audrius Janonis, Audrius Petrauskas, Augustė Vedrickaitė, Benas Malakauskas, Dagna KondratavičiÅ«tė, Deividas Žygas, Dovydas PetroÅ”ius, E.G.O., Edgaras Lubys, Elvina Milkauskaitė, Erika Astrauskaitė, Evaldas Vaikasas, Fusedmarc, Gabrielius Vagelis, Golden Monkeys, Gražvydas, Greta Zazza, Hit, Ieva Zasimauskaitė, Julija Jegorova, Justin 3, Kotryna JuodzevičiÅ«tė, Lawreigna, Lolita, Marius Petrauskas, Mia, Milda Martinkėnaitė &Ā Saulenė Chlevickaitė, Monika MėčiÅ«tė, Neringa Å iaudikytė, Otreya, Paula Valentaitė, Queens Of Roses, Rasa KauÅ”iÅ«tė, Rasa VaÅ”takaitė, Rugilė Daujotaitė, Ruslanas Kirilkinas, RÅ«ta AndruÅ”kevičiÅ«tė, Sasha Song , Shiny Raia, Soliaris, Strėlės, Tadas Rimgaila & Tina, Valdas Lacko, Valerija Iljinaitė, Varjetė, Vidas Bareikis, Vilija MatačiÅ«naitė, Virgis Valuntonis, Vlad Max

Sasha Song (2009) en Vilija Matačiūnaitė (2014) keren terug naar de Litouwse voorronde. In de eerste vier uitzendingen stemmen het Litouwse publiek en een nationale jury. Nadien komt er ook een internationale jury in het spel. Tijdens de finale, op 11 maart 2017, doen er zeker zes artiesten mee. De Litouwse kandidaat Donny Montell haalde dit jaar een negende plek in Stockholm.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.