De Armeense omroep ARMTV heeft bevestigd dat de finale van Depi Evratesil op kerstavond zal worden gehouden. Op 24 december kennen we dus de Armeense kandidaat voor Kiev. Het staat nu al vast dat een vrouwelijke soliste het land zal vertegenwoordigen, want vier vrouwen zijn nog in de running. Morgen is er de tweede halve finale van de competitie. Hoeveel kandidaten er nog afvallen voor de finale van Depi Evratesil is echter nog onbekend.

Armenië stuurde dit jaar zijn tiende kandidaat naar Stockholm. Met een speciale act werd Iveta Mukuchyan zevende met “LoveWave”. Het beste resultaat werd behaald in 2008 en 2014, namelijk een vierde plek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.