In Armenië zijn de zes overblijvers bekend van Depi Evratesil. Vanavond gingen de twaalf kandidaten die nog overbleven met elkaar in de strijd. De zes juryleden (of coaches) hadden elk nog twee kandidaten over. Via een duel werd uitgemaakt wie de beste kandidaat was van het jurylid en daarmee dus naar de volgende fase mag. In tegenstelling tot vorige aflevering koos nu enkel het jurylid van de kandidaten wie er het duel won. Zo blijven er nu dus zes kandidaten over.

Naar volgende ronde Depi Evratesil
Artsvik (Essaï)
Egine (Hayko)
Lucy (Aram MP3)
Martha (Anush)
Syuzanna Melqonyan (Inga)
Vahe Aleksanyan (Iveta)

Uitgeschakeld
Anna Danielyan (Hayko)
Alexander Plato (Anush)
Gevorg Harutyunyan (Inga)
Hasmik Shiroyan (Iveta)
Lilit Harutyunyan (Aram MP3)
Opera Viva (Essaï)

Normaal zou er volgende week de finale worden gehouden, maar de omroep spreekt daar nog niet over. Volgende week volgt er dus nog een laatste fase voor de finale. Het jurypanel bestaat volledig uit oud-kandidaten: Hayko Hakobyan (2007), Inga Arshaykan (2009, 2015), Anush Arshakyan (2009), Aram MP3 (2014), Essaï Altounian (2015) en Iveta Mukuchyan (2016).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.