De Georgische finale voor Kiev zal op vrijdag 20 januari 2017 worden gehouden. Ze bekijken het groots en zullen de finale houden in de Tbilisi Concert Hall. 25 kandidaten zullen meedoen aan die finale in de concerthal in de hoofdstad. Slechts één kandidaat zal de tiende kandidaat voor het land in Kiev worden. De 25 kandidaten en hun bijhorende songs werden vorige week al bekendgemaakt. De kijkers (40%) en een vakjury (60%) kiezen wie er naar het festival gaat.

Dit jaar eindigde Georgië twintigste met “Midnight Gold” van Nika Kocharov & Young Georgian Lolitaz. Zij werden intern gekozen, terwijl het nummer door het publiek werd gekozen.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.