Met 28 kandidaten zal Georgië de grootste voorronde in zijn geschiedenis houden volgend jaar. GPB heeft de namen gepubliceerd op zijn website. Hoe deze kandidaten zullen worden herleid naar één kandidaat voor Kiev is nog niet bekend. De lijst zit vol met kandidaten die eerder al te zien waren in lokale talentenjachten zoals The Voice en X Factor. Ook enkele voormalige deelnemers van de voorronde zitten erbij.

Dit zijn de 28 kandidaten: Alisa Danelia, Ancho Dolidze, Andria Gvelesiani, Ani Kekua, Asea Sool, Brandon Stone & Eter Beriashvili, Davit Shanidze, Dima Kobeshavidze, Elene Mikiashvili, EOS, ForceMajeure, Giorgi Chikovani, Limbo, Maliibu, Mandili, Mariam Chachkhiani, Mariko Lejava, Misha Sulukhia, Nanuka Giorgobiani, Natia Bidzinashvili, Nino Basharuli, Nutsa Buzaladze, Rati Durglishvili, Sabina Chanturia, Sparkle, Tako Gachechiladze, The Mins, Tornike Kipiani & Giorgi Bolotashvili

Georgië doet volgend jaar tien jaar mee aan het Eurovisie Songfestival. Enkel in 2009 deed het niet mee wegens het conflict met Rusland en in 2012 en 2014 kon het geen finale halen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.