Volgende week maandag start in Israël het nieuwe seizoen van Rising Star. Dat heeft Channel 2 laten weten. In tegenstelling tot het vorige seizoen zal dit seizoen beperkt worden tot een maximum van tien shows. De omroep Mako moet een kanaal delen met een andere zender en heeft in 2017 één uitzendavond minder. Daardoor kan er enkel op zondag, maandag of dinsdag worden uitgezonden. In 2016 had Mako de andere vier dagen. Dit wisselt jaarlijks. Hierdoor zijn er minder shows dan in 2016.

Op maandag 2 januari is er dus de eerste uitzending. Een vernieuwde jury zal verschijnen in de uitzendingen: Asaf Amadursky, Harel Skaat (2010), Keren Peles, Static en Ben-El Tavori. De finale zal waarschijnlijk begin maart volgen. Dit jaar haalde het land de finale met Hovi Star.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.