Vanavond is er de laatste liveshow van Depi Evratesil voor de finale van volgende week zaterdag. Nog vier kandidaten zijn in de race: Artsvik, Egine, Marta en Syuzanna. Eén van deze vier dames zal in de voetsporen treden van Iveta Mukuchyan. Vanavond zal niet de reguliere, maar een internationale jury bepalen wie er naar de finale gaat. Ook de kijker heeft weer inspraak. De zeskoppige vakjury van de afgelopen weken heeft vanavond niets te zeggen.

Tweede liveshow Depi Evratesil
01. Marta
02. Syuzanna Melqonyan
03. Artsvik
04. Egine

Twee kandidaten zullen de finale bereiken. Eén van de internationale juryleden vanavond is de Zweed Christer Björkman. De coaches zijn Hayko Hakobyan (2007), Inga Arshaykan (2009, 2015), Anush Arshakyan (2009), Aram MP3 (2014), Essaï Altounian (2015) en Iveta Mukuchyan (2016). De presentatie ligt in handen van Gohar Gasparayan. De uitzending start om 20:00 onze tijd en is live te volgen via 1TV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.