De Duitse omroep ARD heeft de 33 namen bekendgemaakt die nog in de running zijn voor Unser Song 2017. Zij zijn geselecteerd uit vele andere kandidaten en zitten nu in de eindronde. Deze zullen nu allemaal voor een nieuwe jury verschijnen. De vijf beste kandidaten worden weerhouden voor de finale van Unser Song 2017 op donderdag 9 februari. Dan kan het publiek beslissen wie er namens Duitsland naar de finale van het Eurovisie Songfestival 2017 gaat.

Deze kandidaten maken nog kans op Kiev: Alessandro, Alex Scuderi, Anja Mann, Axel Feige, Elvira Michieva, Felicia Lu Kürbiß, Florian Brückl, Helene Nissen, Jo Marie Dominiak, Kai Schernbeck, Leonie Krakowski, Levina, Lisa Toh, Luisa Skrabic, Makeda, Marvin Schloßhauer, Mary-Anna Bröllochs, Max-Antoine Meisters, Meg Pfeiffer, Nathan Trent, Nila, Patrice Gerlach, Paul Köninger, Philipp Ostendorf, Sadi, Susanna Okonowski, Sihna Maagé, Sina Rösener, Sven Lüchtenborg, Taylor Luc Jacobs, Yoserfin Buohler

Duitsland kampt, na een gouden periode van 2010 tot en met 2012, al enkele jaren met zwaar tegenvallende resultaten. Zo eindigde het land in 2015 en 2016 laatste in de finale. In 2015 kon het zelfs geen enkel punt versieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.