De Portugezen kiezen ook in 2017, zelfs na een jaar afwezigheid, weer via het vertrouwde Festival da Canção. Dat heeft RTP laten weten. Er zullen op 19 en 26 februari twee halve finales worden gehouden met telkens acht inzendingen. Een onbekend aantal zien we terug tijdens de finale op zondag 5 maart 2017. Er zijn nog geen deelnemers bekend, maar wel heeft RTP zestien componisten aangesteld die moeten gaan zorgen voor de liedjes voor 2017.

De zestien componisten zijn: Luísa Sobral, Márcia, Rita Redshoes, David Santos, Celina da Piedade, Samuel Úria, Nuno Gonçalves, Pedro Silva Martins, Tóli César Machado, João Pedro Coimbra, Nuno Figueiredo, Pedro Saraiva (Sir Aiva/D.R. Sax), Nuno Feist, Jorge Fernando, João Só, Héber Marques

Portugal keert volgend jaar terug na een jaar afwezigheid. Dat was naar eigen zeggen om te werken aan een nieuwe manier om de inzending te kiezen in 2017. Dat zal alvast gebeuren onder het oude vertrouwde Festival da Canção.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.