Artsvik Arutyunyan of Marta Kirakosyan? Eén van de twee kandidaten van Depi Evtratesil is na vanavond de officiële Armeense kandidaat voor Kiev. Tijdens de finale van Depi Evratesil zullen Marta, de poulain van Anush Arshakyan (2009) en Artsvik, de kandidaat van Essaï Altounian (2015) enkele nummers zingen. De jury en de kijker kiezen samen wie er naar Kiev gaat. Met welk nummer dat zal zijn, weten we nog niet. Het lied zal later geschreven worden achter de schermen. Vanavond kennen we dus enkel de Armeense kandidaat voor Kiev.

Finale Depi Evratesil
Artsvik Arutyunyan
Marta Kirakosyan

De coaches zijn Hayko Hakobyan (2007), Inga Arshaykan (2009, 2015), Anush Arshakyan (2009), Aram MP3 (2014), Essaï Altounian (2015) en Iveta Mukuchyan (2016). De presentatie ligt in handen van Gohar Gasparayan. De uitzending start om 18:30 onze tijd en is live te volgen via 1TV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.