De Zwitserse omroep SRG SSR heeft zes kandidaten gekozen voor de finale van de Entscheidungsshow 2017. Die zal op zondag 5 februari volgend jaar worden gehouden. Gisteren deden 21 kandidaten mee aan de preselectie voor een grote jury. Eén van die kandidaten was Lidia Isac, de Moldavische kandidate van dit jaar. Zij werd niet weerhouden. Zes kandidaten mogen dus wel meedoen aan de finale, waaronder Timebelle. Zij werden tweede in de Zwitserse finale van 2015.

Finale Entscheidungsshow 2017 (zondag 5 februari 2017)
Freschta – Gold
Ginta Biku – Cet Air La
Michèle – Two Faces
Nadya – The Fire In The Sky
Shana Pearson – Exodus
Timebelle – Apollo

Enkel het publiek zal de winnaar bepalen. In tegenstelling tot vorige finales zal de uitzending nu op het tweede net van de Zwitserse Duitstalige omroep te zien zijn, namelijk op SRF Zwei. Wat de andere omroepen gaan doen in het land is nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.