Het jaar 2016 is voorbij. 2017 staat niet meer op de planning, maar is nu volop bezig. Het afgelopen jaar was een moeilijk jaar op vele vlakken. Daarbij hoeven we geen voorbeelden te geven. Maar het was soms ook een mooi jaar. Vraag het maar aan Laura Tesoro, die tiende werd op het Eurovisie Songfestival in Stockholm. Een puike prestatie. 2017 is nog een groot vraagteken voor veel zaken. Ook op Songfestivalgebied. Voor ons land zal Ellie Delvaux als Blanche gaan. Nederland rekent op O’G3NE. Op 9, 11 en 13 mei 2017 valt voor ons het hoogtepunt van het jaar, maar die andere 362 dagen mogen ook de moeite zijn. De afgelopen 366 dagen maakten een 2016 met records voor onze website. In 2017 verwelkomen we jullie graag allemaal opnieuw. Je bent welkom!

Laat 2017 een uitbundig jaar worden, waar alles mag verlopen zoals jij het wil!
Wij gaan ons alvast voor de volle honderd procent geven in het nieuwe jaar!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.