Daags na de overwinning van Norma John tijdens de finale van UMK 2017 heeft YLE de inschrijvingen van de volgende editie al geopend. Daarmee heeft Finland als eerste land zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival 2018 weten te bevestigen, evenals de selectiemethode. De inschrijvingen zijn nu geopend tot en met 28 februari en zijn bedoeld voor artiesten met nummer, artiesten zonder nummer of componisten zonder artiest. In het najaar volgt er een tweede inschrijvingsperiode.

Norma John zal Finland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2017 met het nummer “Blackbird”. Welk resultaat dat nummer zal halen, weten we in mei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.